Massiv kommunechikane kan ende med politianmeldelse

Flere medarbejdere i Odsherred Kommune er blevet kimet ned og truet af stifteren af det såkaldte "sorte register". Nu overvejer kommunen at politianmelde ham.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Adskillige telefonopringninger og trusler af forskellig art åfr nu Odsherred Kommune til at overveje at politianmelde Ole Christiansen.

Det skriver Nordvestnyt.

Truer med stempel som kriminel

Ole Christiansen er stifter af "det sorte register", som har til formål at registrere de myndighedsfolk, som borgere mener har handlet ulovligt eller uretfærdig.

Han har blandt andet ringet flere gange til Gitte Egeskov (V), der er medlem af kultur- og folkeoplysningsudvalget og børn- og ungeudvalget og indtalt på hendes telefonsvarer, at hun har overtrådt forvaltningsloven, retsplejeloven, menneskerettighedskonventionen og straffeloven i forbindelse med ulovlig tvangsfjernelse og bortførelse af børn. 

- Jeg er ubehagelig

Ifølge Nordvestnyt har Ole Christiansen truet med, at hun vil blive registreret som kriminel på den sorte listes hjemmeside, hvis ikke hun vender tilbage på hans henvendesler.

- Jeg er ubehagelig. Det er standard, og det er jo ikke uden grund, at vi ringer dem op. Vi generer dem ikke, siger Ole Christiansen.

Overvejer politiet

Også en sagsbehandler, som avisen har talt med er blevet chikaneret af Ole Christiansen, og Gitte Løvgren, der er kommunedirektør, er vred over hans kommunikationsform og overvejer nu, om politiet skal involveres.

- Som situationen er nu, hvor medarbejdere bliver ringet op privat og truet med fængsel, så overvejer vi kraftigt at politianmelde det sorte register. Det er helt uhørte arbejdsbetingelser for medarbejdere, der blot passer deres arbejde, og synd, hvis der er nogle, som tror, at man ved chikane kan ændre beslutninger. Det sker ikke, for vores opgave er at sikre børnenes tarv, siger Gitte Løvgren til Nordvestnyt.