Mand truet med jagtgevær - 26-årig fængslet

En 26-årig mand fra Korsør er blevet anholdt for at have truet en 25-årig mand med et oversavet jagtgevær. Han fremstilles tirsdag formiddag i grundlovsforhør.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Natten til tirsdag endte to mænd på henholdsvis 25 og 26 år i et slagsmål på en adresse i Odsherred. Det udviklede sig i en sådan grad, at den 26-årige endte med at true den 25-årige med et oversavet jagtgevær.

Det skriver Midt- og Vestsjællands Politi i en rapport fra det seneste døgn.

Klokken 01.16 blev den 26-årige mand anholdt af politiet. I den forbindelse fandt politiet jagtgeværet, patroner og kniv, som manden blev sigtet for at besidde. Den 26-årige mand er fra Korsør, og den 25-årige mand, der blev truet, er fra Odsherred.

Den 26-årige fra Korsør blev tirsdag klokken 11 fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Holbæk med begæring om varetægtsfængsling. Her valgte retten at varetægtsfængsle ham i fire uger.

Slog 35-årig i hovedet med totenschlæger

Ved tirsdagens grundlovsforhør indgik endnu en sag om vold, der fandt sted i Nykøbing Sjælland den 23. maj.

- Her er han sigtet for at have slået en 35-årig mand i hovedet med en totenschlæger. Politiet fandt den 26-årige mand i besiddelse af totenschlægeren i forbindelse med anholdelsen, fortæller Charlotte Tornquist, kommunikationsmedarbejder ved Midt- og Vestsjællands Politi.

Af døgnrapporten fra den 23. maj fremgår det, at den 26-årige mand fra Korsør havde befundet sig på den 35-åriges bopæl i Nykøbing Sjælland, da de tidligt om morgenen kom i slagsmål med hinanden.

Begge mænd var ifølge rapporten påvirkede af spiritus og narko.

Læs også
Mand gik amok med økse - smadrede ruder og biler
Læs også
Mand gik amok med økse - smadrede ruder og biler

Politiet fik i første omgang kontakt til den 35-årige mand, der løb lettere påvirket af rusmidler rundt på Havnegade i Nykøbing Sjælland klokken lidt over seks om morgenen den 23. maj. 

Her fortalte han politiet, at han var blevet slået et par gange i hovedet med en totenschlæger af den 26-årige.

- Den bekendte var pludselig blevet voldelig og verbalt truende over for den 35-årige, skriver politiet i rapporten.

Den 26-årige blev anholdt klokken 07.05 den 23. maj og afhørt i sagen. Nu bliver sagen så taget op igen ved grundlovsforhøret i forbindelse med den nye sag, hvor han nu også har truet en 25-årig med et oversavet jagtgevær.  


Nyhedsoverblik