¨

Mand og kvinde varetægtsfængslet efter knivstikkeri

Foto: TV ØST

En 39-årig mand og en 45-årig kvinde blev tirsdag eftermiddag varetægtsfængslet i fire uger i sagen om et knivstikkeri i Odsherred.

Tirsdag eftermiddag blev en 39-årig mand og en 45-årig kvinde varetægtsfængslet i fire uger frem til 14. april.

Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi til TV ØST.

Manden og kvinden blev fremstillet i et lukket grundlovsforhør i retten i Holbæk – sigtet for natten til tirsdag at have stukket en 54-årig mand ned i et sommerhus i Odsherred.

- Der er mange sten, der skal vendes nu i forhold til de forklaringer, der er kommet under forhøret og de tekniske undersøgelser fra gerningsstedet. Derudover er der vidner, der skal afhøres, siger Danni Richter, anklagerfuldmægtig i Midt- og Vestsjællands Politi, til Ritzau, som desuden kan oplyse, at offeret, ifølge Danni Richter, blev ramt af kniven både i maveregionen og i skulderbladet.

Politiet ankom til sommerhuset på Hønsinge Lyng kort efter klokken to, hvor de traf de mistænkte personer og foretog en anholdelse.

Den 54-årige mand blev efter knivstikkeriet fløjet til Rigshospitalet i lægehelikopter. Tirsdag eftermiddag blev han meldt uden for livsfare. Politiet kan på nuværende tidspunkt ikke oplyse motivet til knivstikkeriet. 

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App