¨

To kvinder dømt for overfald på tredje kvinde

Foto: TV ØST

To unge kvinder fra Kalundborg og Asnæs blev i dag idømt 60 dages fængsel i retten i Holbæk. De blev dømt for bl.a. at have sparket en kvinde fra Grevinge i ansigtet.

60 dages fængsel, hvoraf de 40 dage er betinget.

Sådan lyder regningen til en 22-årig kvinde fra Kalundborg, og en 17-årig kvinde fra Asnæs, som torsdag fik deres dom i Retten i Holbæk, skriver Nordvestnyt.

Overfaldt kvinde
Torsdag den 7. juni mellem klokken 19.24 og 19.31 overfaldt de en kvinde foran hendes bopæl på Hovedgaden i Grevinge, rev hende i håret, truede med en kniv og sparkede hende to gange i ansigtet og på halsen, så hun fik en blødning på stemmebåndet.

Ifølge de to dømte fordi kvinden havde lagt billeder af den 22-åriges etårige datter på internettet og nægtede at fjerne dem. Derudover havde hun kaldt dem ludere, og så havde hun været kæreste med begges ekskærester.

I retten forklarede de samstemmende, at de efter et par dages bilfestival var taget med to mandlige venner til Grevinge for at fortælle offeret, hvad de mente om hende og få hende til at fjerne barnebilledet fra internettet.  Både vidner og tiltalte var enige om, at ord hurtigt blev efterfulgt af vold.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App