Kræmmermarked uddeler historisk stort beløb til lokale

Traditionen tro uddelte Vig Tuske – og Kræmmermarked lørdag penge fra overskuddet til lokale foreninger og institutioner.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Vig Tuske – og Kræmmermarked kunne lørdag dele ud af sit store overskud og både foreninger, organisationer og institutioner i området omkring Vig har fået del i det rekordstore beløb, som det er lykkedes støtteforeningen at samle sammen i år.

I alt har foreningen samlet 271.650 kroner sammen, som i alt 11 lokale steder kommer til at få gavn af. Den største donation på 115.000 kroner er gået til Foreningen Vig Fremtidens Landsby, der blandt andet vil bruge pengene på en pavillon på Vig Hovedgade.

Andre foreninger, der også kommer til at få glæde af foreningens overskud er for eksempel Høreforeningen i Odsherred, en privat børnehave samt de lokale Natteravne.

Støtteforeningen har uddelt penge siden 1993 og har i alt støttet det lokale forenings – og kulturliv med 2,3 millioner kroner.

Pengene er samlet ind henover sommerhalvåret. Hver eneste lørdag er 80-300 kræmmere mødt op på den efterhånden velkendte markedsplads i Vig, som er stillet til rådighed af Odsherred Kommune.