Kommune mangler coronapodere - laver nu offentligt jobopslag

Odsherred Kommune mangler coronapodere til at teste medarbejdere ansat på kommunens plejecentre og i hjemmeplejen. Derfor laver de nu et jobopslag.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Odsherred kommune er nu så presset, at de internt er gået i gang med at finde coronapodere fra øvrige dele af kommunens organisation, som ikke hører under Center for Omsorg og Sundhed. Det skriver Sjællandske.

Kommunen vil også lave et offentlig jobopslag, hvor man kan blive poder, oplyser kommunens coronaberedskab.

Medarbejdere skal testes hver 14. dag

Alle medarbejdere som er ansat på kommunens plejecentre og i hjemmeplejen og som har med de mest sårbare borgere at gøre, skal testes hver 14. dag for COVID-19.

Teststrategien er en del af en forebyggende indsats, som er sat i værk af Sundhedsstyrelsen og indgår i den nationale teststrategi til at håndtere pandemien.

Det er en stor opgave, som Center for Omsorg og Sundhed siden oktober har løst ved, at ca. 25 sygeplejersker, social- og sundhedsassistenter og -hjælpere har testet deres kollegaer.

Men driften er presset nu og har brug for disse medarbejdere  i den sundheds- og omsorgsfaglige drift. Derfor er kommunen nu internt i gang med at at finde podere fra øvrige dele af kommunens organisation.