¨

Kæreste i chok over anklager

Foto: TV ØST

I fredags blev en far og onkel anholdt i Egebjerg-sagen og sigtet for et årelagt sexmisbrug og et drab på et spædbarn. Men hele sagen kommer som et chok for kæresten til den ene anholdte.

I sagen fra Odsherred blev to mænd fra Nordvestsjælland fredag varetægtsfængslet for et årelangt sexmisbrug af den enes datter og for at have brækket nakken på det barn, datteren fødte.

Den 49-årige anholdte mands kæreste er mærket efter anholdelsen, og ifølge Ekstra Bladet græder hun hele tiden. Hun hverken tør eller vil udtale sig i sagen, siger hun til Ekstra Bladet i dag.

- Jeg kan simpelthen ikke tro på de anklager. Jeg er dybt chokeret og berørt, siger hun.

Ekstra Bladet har været i kontakt med flere af den unge kvindes klassekammerater fra folkeskolen, og de fortæller, hun umiddelbart havde en normal opvækst hos sin mor og stedfar, men kun sjældent så din biologiske far.

- Hvis anklagerne er sande, så er det jo frygteligt. Men jeg har svært ved at tro, at sådan noget kan være rigtigt. Lige nu er sagen frygtelig for alle, indtil man finder ud af, hvad der er op og ned, udtaler en tidligere klassekammerat.

Den 23-årige sexmisbrugte datter var ifølge klassekammeraterne dygtig i skolen, men havde en vild fantasi og stræbte efter omsorg.

Ifølge Ekstra Bladet er der ingen, der har set, at hun skulle have været gravid.

 

 

 

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App