Ingen vil købe Mols-Linien

Trods flere måneders jagt er det ikke lykkes et flertal af aktionærerne i Mols-Linien at finde en køber til rederiet. Nu opgiver de jagten.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Et flertal af aktionærerne i rederiet Mols-Linien gik i efteråret på jagt efter en køber til deres aktiemajoritetspost. Nu meddeler Handelsbanken, at majoritetsposten ikke kan sælges. Det skriver TV2 Østjylland.

- Handelsbanken Capital Markets oplyser, at markedet for købere er blevet undersøgt, og at de indkomne bud ikke har efterlevet aktionærernes forventninger, hvorfor undersøgelsen af købsinteresse er blevet afsluttet, skriver Mols-Liniens bestyrelse i en fondsbørsmeddelelse.

Med i gruppen, der har bedt Handelsbanken undersøge markedet for købere, var storaktionær og afgående bestyrelsesformand i Mols-Linien, Carsten Berger.

- Jeg er blevet bedt om at være med i en gruppe, der vil undersøge markedet for at sælge aktierne i Mols-Linien. Årsagen er, at der i sidste uge kom nogle meget stærke forespørgsler fra interesserede købere på rederiet, sagde Carsten Berger, dengang til Ritzau.

Carsten Berger ejer 17 procent af aktierne i rederiet.