¨

Helikopter sendt i luften ved fund af efterladt tøj på badestrand

Eftersøgningen blev iværksat i samarbejde med søredningstjenesten med brug af helikopter og redningsbåde fra det lokale redningsberedskab. Arkivfoto. Foto: TV ØST

Efterladt tøj på stranden i Odsherred fik politiet til at iværksætte en større eftersøgning til søs.

Efterladte underbukser, strømper, sweatshirt og et håndklæde på stranden i Odsherred – men ingen badegæster i nærheden.

Det fund fik en feriegæst fra København til at slå alarm tidligere i dag, oplyser Midt- og Vestsjællands politi til TV ØST.

Klokken 9.20 iværksatte politiet en eftersøgning til søs i Odsherred på Strandlystgårdsvej, Yderby Lyng, Sjællands Odde, hvor tøjet blev fundet.

Eftersøgningen blev iværksat i samarbejde med søredningstjenesten med brug af helikopter og redningsbåde fra det lokale redningsberedskab. En ambulance og en akutbil blev også stillet til rådighed, hvis eftersøgningen førte til fundet af en livløs person.

Vidne: Tøj har ligget på stranden 14 dage

Klokken 11.00 modtog politiet dog en henvendelse fra et vidne, som angiveligt havde set tøjet ligge på stranden i op til 14 dage.

Det fik strakspolitiet til at indstille eftersøgningen, da politiet samtidig ikke havde fået anmeldelse om savnede personer i området. 

Læs også Vidner så en bil i Stigsnæs Havn: Redningsaktion sat i gang

- Det er ikke forbudt at bade alene, men for at undgå sådanne situationer bør man selvfølgelig altid bade sammen med nogen og huske at tage sit tøj, når man kommer op af vandet, siger Martin Bjerregaard, kommunikationsmedarbejder fra Midt- og Vestsjællands Politi.

Tøjet er nu fjernet fra stranden. 

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App