¨

Fuld passager sur over anholdelse af spritbilist

Foto: TV ØST

En 26-årig fuld mand blev natten til fredag så sur over, at den berusede fører af den bil, han sad i, blev anholdt, at han truede politiet.

Det var tilsyneladende ikke populært, da politiet natten til fredag anholdt en 26-årig mand i Asnæs. Omkring klokken 1.30 var han involveret i en ulykke, fordi føreren af den bil, han sad i, bankede ind i et sommerhus på Asnæs Lyngvej.

Bag rattet sad en 19-årig kvinde, der også var fuld, og på et tidspunkt mistede hun herredømmet over bilen, hvorefter hun kørte ind i sommerhuset.

Truede betjentene

Naboer tilbageholdt hende, da de kunne se, at hun var påvirket, men da politiet dukkede op for at foretage den endelige anholdelse, blev den 26-årige medpassager så vred, at han råbte ad politiet og truede betjentene med, at han ville ordne dem.

Både han og den 19-årige chauffør blev taget med til politistationen i Roskilde, hvor den 19-årige kvinde blev afhørt og fik taget blodprøve og løsladt igen, mens hendes 26-årige ven fredag morgen stadig lå og sov rusen ud i detentionen.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App