Fuld passager sur over anholdelse af spritbilist

En 26-årig fuld mand blev natten til fredag så sur over, at den berusede fører af den bil, han sad i, blev anholdt, at han truede politiet.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Det var tilsyneladende ikke populært, da politiet natten til fredag anholdt en 26-årig mand i Asnæs. Omkring klokken 1.30 var han involveret i en ulykke, fordi føreren af den bil, han sad i, bankede ind i et sommerhus på Asnæs Lyngvej.

Bag rattet sad en 19-årig kvinde, der også var fuld, og på et tidspunkt mistede hun herredømmet over bilen, hvorefter hun kørte ind i sommerhuset.

Truede betjentene

Naboer tilbageholdt hende, da de kunne se, at hun var påvirket, men da politiet dukkede op for at foretage den endelige anholdelse, blev den 26-årige medpassager så vred, at han råbte ad politiet og truede betjentene med, at han ville ordne dem.

Både han og den 19-årige chauffør blev taget med til politistationen i Roskilde, hvor den 19-årige kvinde blev afhørt og fik taget blodprøve og løsladt igen, mens hendes 26-årige ven fredag morgen stadig lå og sov rusen ud i detentionen.