Fridas mor efter udsendelse: - Vi bliver bombarderet med kærlighed

Og nu vokser 8-årige Fridas indsamling til Knæk Cancer også. Siden historien om Frida og hendes flasker blev vist på TV ØST søndag aften, er pengene støt kommet ind.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Frida Skyttefeldt fra Svinninge har siden søndag aften taget internettet med storm.

Historien om 8-årige Frida, der det seneste år har samlet flasker for at donere penge til Knæk Cancer, har det seneste døgn høstet tusindvis af likes på Facebook og seerne på TV ØST har nærmest lavet en mindre storm af delinger af indslaget om Frida og hendes flasker.

I skrivende stund har over 218.000 set historien, og i dag er hovedpersonen selv en smule overvældet.

- Det er rigtig godt, der er så mange, der har set det. Mange oppe i skolen sagde også, det var sejt, fortæller Frida Skyttefeldt til TV ØST.

Også Fridas mor, Mette Skyttefeldt, er noget imponeret over al opmærksomheden, der pludselig er kommet på familien siden i aftes.

- Det er helt vildt fantastisk og jeg havde slet ikke regnet med så meget respons, som vi har fået, siger hun.

Siden søndag aften er Fridas indsamling også vokset stille og roligt. Ifølge Mette Skyttefeldt er der gået omkring 2.000 kroner ind til Frida via MobilePay, som hun på lørdag kan aflevere til Knæk Cancer.

- Der er rigtigt mange, der skriver til os, også en hel masse, vi ikke kender. Folk overfører penge og fortæller os, hvor vi kan hente deres flasker, det er bare helt vildt, siger Mette Skyttefeldt.

Til at begynde med havde Frida et mål om at donere 10.000 kroner til lørdagens store indsamlingsshow. Lige nu har beløbet dog sneget sig over de 15.000 kroner, men Frida er slet ikke færdig endnu - hele ugen har hun tænkt sig at fortsætte med at samle skrabe pant ind til indsamlingen.

Også på lørdag, når hun fra 10-12 stiller sig foran byens lokale brugs og tager imod folks flasker.

Se hele indslaget med Frida øverst på siden.