Forbipasserende tog billeder af døende dreng - nu kommer hans mor med opfordring

Mens ambulancefolk forsøgte at genoplive en lille dreng i en ambulance, stoppede tilfældige bilister for at fotografere hændelsen.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Mens redningsfolk kæmpede i ambulancen for at genoplive en lille dreng, der havde fået hjertestop, stoppede tilfældige bilister for at fotografere hændelsen.

Drengen på 2.5 år havde fået en vindrue galt i halsen og kunne ikke trække vejret.

quote Vi kunne kun vente og håbe, al magt var ude af vores hænder

 

Imens stod hans forældre udenfor akutbilen sammen med hans mormor og kunne intet andet end at vente og håbe på, at drengen ville overleve.

Ulykken skete forrige lørdag i Højby, og drengen døde efterfølgende på hospitalet.

Nu kommer drengens mor med en opfordring til andre i et opslag på Facebook:

- Vi var chokerede og gik alle fortvivlede, magtesløse og grædende rundt. Vi kunne kun vente og håbe, al magt var ude af vores hænder. Vi var så bange for at miste ham. Vi håndterede situationen forskelligt, jeg vidste ikke, hvor jeg skulle gøre af mig selv, jeg satte mig ned på asfalten og rejste mig op igen, hamrede mine hænder ned i asfalten og faldt grædende sammen flere gange.

Familien kan slet ikke forstå det

TV Øst har talt med drengens mormor, og hun fortæller, at det var hende, der opdagede, at der pludselig var tilskuere til situationen, der fandt sted på en ubemandet tankstation i Højby.

Artiklen fortsætter under opslaget:

Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

- Man tror jo ikke sine egne øjne, der var blandt andet en ældre herre, der ikke bare stod med sin telefon, men med et rigtigt kamera. Jeg tænkte at han havde en god chance for at zoome meget tæt ind på os. Jeg forstår ganske enkelt ikke, hvorfor de stoppede og fotograferede os. De kunne se ambulancen, så de kunne jo godt se, at vi havde fået hjælp. Hvorfor kørte de ikke bare videre i stedet for at stoppe for at få det hele med?

Opfordrer til at stoppe trenden

At familien blev fotograferet midt i det mareridt, der pludselig var blevet deres virkelighed, kan de slet ikke forstå.

quote Jeg har ikke ord for, hvor stort et had, jeg føler, hvor respektløst og usympatisk, det er

 

- Det allerværste ved de mennesker var, at der ligefrem var nogen af dem, der begyndte at tage billeder. Jeg har ikke ord for, hvor stort et had, jeg føler, hvor respektløst og usympatisk, det er. At være så ligeglad med andre mennesker, at man kan stå og tage billeder af deres ulykke?, skriver moren til den lille dreng på sin Facebookprofil. 

Vanrøgtede heste
Læs også
Aflivede dyr deles på Facebook: Ejer tiltalt for trusler mod politiet
Vanrøgtede heste
Læs også
Aflivede dyr deles på Facebook: Ejer tiltalt for trusler mod politiet

- Den trend skal bare stoppe, det er helt utilstedeligt og jeg forstår slet ikke, at man vil opføre sig sådan, siger mormoren til TV Øst og opfordrer til at folk, der kommer forbi en ulykke, udviser respekt for andre mennesker i stedet for at stoppe op og fotografere af nysgerrighed.


Nyhedsoverblik