¨

Flugtbil fundet efter påkørsel

Foto: Michael Johannessen

Politiet fandt i går den bil, der blev brugt, da en ung mand med vilje bakkede ind i en motorcykelbetjent i Asnæs i Odsherred.

Politiet er kommet et skridt videre i jagten på den unge mand, der i går bakkede ind i en motorcykelbetjent på Bobjergvej i Asnæs. Ved påkørslen blev betjenten slynget hen ad asfalten. Men han slap dog uden alvorlige skader, oplyser politiet.

Politiet fandt i går den blå Skoda Felicia, som flugtbilisten benyttede. En borger havde hørt efterlysningen og kontaktede politiet, da han opdagede bilen parkeret ved Brugsen i Asnæs.

- Vi har også en stærk formodning om, hvem flugtbilisten er. Og vi opfordrer ham til at melde sig selv, siger vagthavende ved Midt- og Vestsjællands Politi.

Den alvorlige episode fandt sted i går ved middagstid. Påkørslen skete, da en motorcykelbetjent ville stoppe en ung mand, der kom kørende i bil. Motorcykelbetjenten satte efter bilen, der pludselig bremsede hårdt op og holdt stille. Betjenten holdt ind bag bilen, satte motorcyklen på støttebenet og stod af motorcyklen. Men inden han kom helt af, bakkede bilen pludselig for fuld kraft ind betjenten og hans motorcykel, hvorefter bilen gassede op og kørte fra stedet. Betjenten blev kørt på skadestuen, men han slap altså uden alvorlige skader.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App