¨

Fest i Vig: Svømmehallen slår dørene op med gratis svømning

02:55

Efter fem år uden svømmehal kan Odsherred svømmeklub endelig igen tage svømmehallen i Vig i brug. Men den lange lukning har betydet medlemsflugt fra klubben, og formanden frygter for fremtiden, hvis medlemmerne ikke snart vender tilbage.

Søndag slår svømmehallen i Vig dørene op igen for første gang i et år. Søndag med gratis adgang - og fra mandag er svømmehallen igen åben som normalt.

Det rolige vandspejl i svømmehallen i Vig holder op med at spejle loftet søndag.

Klokken 10.00 slår svømmehallen nemlig dørene op igen for første gang i et år - og næsten første gang siden den store brand i 2012.

Efter den store brand i 2012 måtte svømmehallen i vig nemlig igennem en totalrenovering - der blev afsluttet med en genåbning i 2016. Desværre måtte svømmehallen lukke igen efter allerede en måned, fordi bassinet var utæt - og siden har kommunen og entreprenøren kæmpet om, hvem der skulle betale regningen.

Læs også Vig Svømmehal er utæt: Uvist hvornår den åbner igen

Nu er parterne dog nået til enighed, og søndag får borgerne mulighed for at tage sig en gratis tur i svømmehallen efter den lange lukkeperiode.

Svømmehallen holder således åbent søndag mellem 10.00 og 16.00 med gratis adgang - og fra mandag er der igen normal drift i svømmehallen med morgen- og foreningssvømning.

Læs mere på hallens hjemmeside her.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App