¨

Dronningen var med til at indvie Odden Auktionshus

Foto: TV ØST

"Det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvordan hallen skal bruges i fremtiden. Jeg vil ønske stort tillykke med hallen her i Odden, og jeg erklærer hermed hallen for indviet", sagde borgmester Thomas Adelskov (Soc.dem.) i sin indvielsestale. Foto: TV ØST

1 af 2

Dronning Margrethe overværede tirsdag den officielle indvielse af Odden Auktionshal, der skal fungere som et samlingssted for beboere og turister.

Som led i året sommertogt besøgte Dronning Margrethe tirsdag Odden Auktionhus, hvor hun overværede den officielle indvielse af den nye auktionshal.

Bygningen er tidligere blevet brugt til fiskeauktion, men nu er hallen blevet omdannet til et samlingssted for beboere og turister. Det er håbet, at det nye auktionshus skal sikre havnens overlevelse i overgangen fra fiskerihavn til en mere oplevelsesbaseret havn.

Masser af aktiviteter 

Hallen skal fungere som et multifunktionelt samlingssted for aktiviteter – en event- og oplevelseshal til gavn for brugerne af havnen, både turister, fastboende, lystsejlere og foreninger året rundt.

- Det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvordan hallen skal bruges i fremtiden. Jeg vil ønske stort tillykke med hallen her i Odden, og jeg erklærer hermed hallen for indviet, sagde borgmester Thomas Adelskov (Soc.dem.) i sin indvielsestale.

Projektet er finansieret af Realdania-kampagnen ”Stedet Tæller”, Odsherred Kommune og Visit Odsherred.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App