¨

Brand i Vig-Hallen var formentlig påsat

02:59

Søndag morgen blev en brand opdaget i den nye Vig hal i Odsherred. Brandvæsnet og politiet blev alarmeret kort før klokken syv, og politiet formoder, at branden er påsat. Vig Hallen er ellers ved at være færdigrenoveret efter at en voldsom brand raserede hallen tilbage i 2012.

01:57

1 af 2

Branden i Vig-Hallen opstod med al sandsynlighed ikke af sig selv, og politiet efterforsker den nu som muligt påsat.

Branden i Vig-Hallen var med al sandsynlighed påsat fortæller Midt- og Vestsjællands Politi.

- Vi arbejder bestemt med den teori, at branden kan være påsat. Der er ikke rigtig nogle andre gode forklaringer på det, og det efterforsker vi selvfølgelig på livet løs, siger Carsten Andersen der er kommunikationsmedarbejder hos Midt- og Vestsjællands Politi.

Og hundene er også kommet i brug i efterforskningen.

- Vi har haft hunde heroppe, som også lige i øjeblikket går og arbejder på at finde spor, siger Carsten Andersen. 

Meldingen om branden kom klokken 6.51 hos Vestsjællands Brandvæsen, og slukningsarbejdet er afsluttet. Men efterforskningen er kun lige begyndt for politiet, og de hører gerne fra folk, der har bemærket noget usædvanligt.

- Hvis der er nogle borgere der har hørt eller set et eller andet om den her brand, det kan være nogen,der har kommet med en eller anden henkastet bemærkning, eller nogen der har skrevet et eller andet på de sociale medier, siger Carsten Andersen.

Politiet kan kontaktes på 114.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App