¨

Bortført af svigermor

Foto: TV ØST

En 17-årig dreng fra Højby i Odsherred blev onsdag eftermiddag frihedsberøvet af sin kærestes mor og fire mænd, fordi hun ønskede at forholdet skulle høre op.

Politiet blev onsdag kontaktet af en 17-årig dreng fra Højby, som oplyste, at tidligere på dagen var blevet ’bortført’ og truet af fem personer.

Drengen havde været kæreste med en 14-årig pige, men pigens mor ønskede at forholdet mellem dem skulle høre op. Derfor troppede pigens mor, ifølge drengens forklaring, op på den 17-årige drengs skole sammen med fire mænd.

Efter skoletid blev drengen, mod sin vilje, tvunget ind i en bil og kørt til et sted i Grevinge. Her blev han sat ind i et skur og udsat for forskellige trusler om, hvad der kunne ske, hvis han ikke stoppede sit forhold til den 14-årige pige.

Blandt andet kom det frem i retten i Holbæk, at pigens mor, en 34 årig kvinde fra Grevinge, er sigtet for at have sagt til drengen, at hvis ikke forholdet stoppede, så ville hun begrave ham i en skov. Derudover skulle en af mændene angiveligt, som en form for en trussel, have holdt sin penis op til drengens ansigt.

Den unge mand blev efter truslerne og frihedsberøvelsen kørt hjem til sig selv af pigens mor. Ifølge politiet har han ikke lidt fysisk overlast i forbindelse med episoden.

Svigermor og samlever anholdt

Politiet foretog efterfølgende en anholdelse af den 14-åriges mor, som er en 34-årig kvinde fra Grevinge, og hendes samlever, en 39-årig mand, for frihedsberøvelse af og trusler mod den 17-årige dreng. Tre gerningsmænd er stadig på fri fod

Da parret i dag blev fremstillet i retten, nægtede de sig skyldige i anklagerne. Dommeren lukkede dørene, fordi politiet stadig ikke har fundet de 3 mænd, de leder efter. Parret blev varetægtsfængslede frem til den 17. januar

02:00 Luk video
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App