Bilist på flugt påkører med vilje motorcykelbetjent

En betjent slap uden alvorlige skader, da en bilist med vilje påkørte ham i Asnæs i Nordvestsjælland.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

En biljagt i Nordvestsjælland endte lørdag ved middagstid med, at en bilist med vilje påkørte en motorcykelbetjent. Påkørslen skete på Bobjergvej i Asnæs i Nordvestsjælland.

- Bilisten vil ikke stoppe, og motorcykelbetjenten sætter derfor efter ham, fortæller vagtchefen ved Midt- og Vestsjællands Politi til Ritzau.

Pludselig bremser bilen hårdt op og holder stille. Betjenten holder ind bag bilen, sætter motorcyklen på støttebenet og står af motorcyklen.

- Men inden han kommer helt af bakker bilen pludselig for fuld kraft ind betjenten og hans motorcykel, forklarer vagtchefen.

Betjenten bliver slynget nogle meter hen ad vejen, mens bilen gasser op og kører fra stedet.

- Umiddelbart er betjenten ikke kommet alvorligt til skade, men han er taget til skadestuen for at blive tjekket, siger vagtchefen. Om bilen kan politiet tidligt lørdag eftermiddag kun fortælle, at der var tale om en mørkeblå bil, der kørte rundt med stjålne nummerplader.

Politiet leder stadig efter bilen. Ifølge politiet drejer det sig om en blå Skoda Felicia med registreringsnummeret ZJ26511. Bilen har formentlig buler på bagskærmene.

Hvis du ser bilen skal du ringe 114. 

Politiet oplyser, at gerningsmanden er cirka 20 år og lyshåret. Han vil ifølge vagtchefen hos Midt- og Vestsjællands Politi blive sigtet for vold mod tjenestemand samt for grov vold, når politiet finder ham.

/ritzau/