¨

Bil torpederer indgang i center: To mænd forsøger at bryde ind hos guldsmed

Klokken 03.38 gik alarmen i Asnæs Centret, efter en bil kørte gennem indgangspartiet og ind i selve centret i Odsherred i nat. Foto: Google Maps

Alarmen gik i Asnæs Centret i Odsherred i nat, da to mænd kørte en bil gennem indgangspartiet og forsøgte at begå indbrud hos en guldsmed.

En bil tordnede gennem indgangspartiet og ind i selve Asnæs Centret i Odsherred i nat. 

Klokken 03.38 gik alarmen, og efter at have torpederet indgangen forsøgte to mænd at bryde gitteret til en guldsmedeforretning op. 

Det lykkedes dog ikke for de to mænd, som derfor flygtede i deres bil i ukendt retning, oplyser politiet. Det lykkedes heller ikke politiet at finde gerningsmændene eller bilen i nærområdet. Dog fandt de dele fra skærmene og en antenne fra bilen. 

Ifølge overvågningsbilleder fra centret er der formentlig tale om en sølvfarvet Ford Mondeo, som på grund af indbrudet har skader på fronten. Billederne viser også, at begge mænd var iført grå hættetrøjer med hætterne trukket op om hovedet. 

Lokalpolitiet i Holbæk/Nykøbing Sjælland søger derfor vidner, som har bemærket bilen eller set de to mænd. Har du oplysninger i sagen, så ring på 1-1-4.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App