¨

20-årig kørte galt og flygtede i Falckbil

Foto: TV ØST

En stjålen bil var takken, da brandfolk og politi tirsdag rykkede ud til et færdselsuheld, hvor to unge fyre var kørt i grøften.

En 20-årig mand fra Svinninge var så fræk at stjæle en af Falcks biler, da han og en kammerat tirsdag aften kørte galt. Ved 18.30 tiden rykkede politi og brandfolk ud til uheldet på Skovlyvej i Odsherred. Her fandt de en bil på hovedet i en grøft, og mens redderne tog sig af den ene af de unge mænd - en 19-årig fra Nørre-Asmindrup, stak den anden af.

Det viste sig da også, at de to ikke havde helt rent mel i posen. Bilen var nemlig stjålet, og så blev den 19-årige anholdt.

Snuppede lederbilen

Imens politi og brandfolk stadig var i gang med arbejdet omkring den stjålne bil og den anholdte, satte en af Falcks biler pludselig i gang og kørte fra stedet.

Det viste sig, at den anden biltyv havde fået mere blod på tanden, for han vendte tilbage og snuppede Falcks lederbil, der holdt på ulykkesstedet. I første omgang lykkedes det for biltyven at slippe væk, men politipatruljen havde en formodning om, hvem han var, og nogle timer senere blev den 20-årige anholdt.

De to unge mænd er tilsyenaldende ikke jordens kvikkeste bilister, for da Falcks lederbil blev fundet, lå den også i en grøft.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App