¨

Serie Nyt liv på 10 uger?

28:07

Dette afsnit

Nyt liv på 10 uger? 8:8

21/02/2017

I sidste program får Michael Jardenbæk renset munden helt for kviksølv og erstattet det med plast. Og så er det ellers bare om at vente. Men meget hurtigt sker der noget, der kommer bag på både Michael og tandlæge Bent Christiansen.

Michael Jardenbæk fra Holsted er ramt af sygdommen Fibromyalgi. Gennem de seneste 12 år har han lidt af sygdommen, der hos ham giver træthed og smerter i hele kroppen. Han har fået tilkendt en førtidspension, men den tidligere sprøjtelakerer håber, at han kan få det bedre ved at gå alternative veje. Og den vej fører ham til Horsens. Her arbejder den holistiske tandlæge Bent Christiansen med at hjælpe folk af med deres amalgam-fyldninger - i folkemunde kendt som sølvplomber. De indeholder nemlig 50 procent kviksølv. Det er hans erfaring, at der kan være en sammenhæng mellem uhelbredelige sygdomme og afdampning fra kviksølv i munden.

TV Syd kigger nærmere på syd- og sønderjydernes helbred. Se, om det overhovedet er muligt, at få et nyt liv på 10 uger med alternative behandlingsformer. Produceret i 2014.

Afsnit

Alle serier A - Å