Døgnrapport fra Midt- og Vestsjællands politi

Her kan I læse, hvad politiet i Midt- og Vestsjælland har været kaldt ud til fra torsdag morgen til fredag morgen.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Indbrud i autoforhandler - Ringsted.

Kl. 08.50 blev der anmeldt et indbrud hos Carepoint VW/Skoda, Bragesvej. Det var sket mellem torsdag kl. 02.52 og kl. 02.59. En dør var brudt op og en værdiboks ligeledes. Tyven eller tyvene havde fundet to nøgler til pengeskabe og havde stjålet 15.000 kr. Der er muligvis også forsvundet nøgler fra firmaet.

Blufærdighedskrænkelse - Rørvig, Odsherred.

Kl. 09.14 blev der anmeldt en blufærdighedskrænkelse, der fandt sted onsdag kl. 16. En mand på ca. 35-40 år, 180 cm. høj, alm. bygning, kort lyst hår, lå nøgen og onanerede ved en kvindes tøj, da hun kom op fra vandet. Kvinden råbte op, og det fik den nøgne mand til at løbe fra stedet.

Lokalpolitiet i Nykøbing Sj. vil meget gerne høre fra vidner, der har et bud på, hvem den pågældende mand kan være. Ring til politiet på tlf. 114.

Indbrud i virksomhed - Kalundborg.

Kl. 12.37 blev der anmeldt et indbrud hos Frovin Vinduer, Ellemosevej. Det var sket mellem onsdag kl. 20 og torsdag kl. 07. E rude var knust. Fra stedet var der stjålet et mindre kontantbeløb og en fladskærm samt en mobiltelefon.

Hærværk - Svinninge, Holbæk.

Kl. 12.38 fik politiet en anmeldelse om hærværk på Svinninge kirkegård, hvilket var sket mellem onsdag kl. 16 og torsdag kl. 09. To gravsten var forsøgt væltet, og flere planter var revet op ved gravstederne, ligesom der er smidt nogle paller ind på gravstederne.

Lokalpolitiet i Holbæk vil gerne høre fra vidner, der har oplysninger til sagen. Ring til politiet på tlf. 114.

Indbrud i landejendom - Gislinge, Holbæk.

Kl. 13.20 blev der anmeldt et indbrud i en ejendom på Landevejen, sket mellem torsdag kl. 08 og kl. 13.05. En dør var brudt op, og alt indbo efterfølgende gennemrodet. Fra huset er der stjålet 40" Sony tv, bærbar pc, digital kamera, 100 stk. dvd film, sølvbestik og 1000 kr. i kontanter.

Indbrud i fritidshus - Rørvig, Odsherred.

Kl. 14 blev der anmeldt et indbrud i et hus på Korshagevej, sket mellem fredag den 2. maj og torsdag kl. 13. Et vindue var pillet ud og fra stedet var der stjålet et nyt komfur og muligvis mere.

Indbrud i lejlighed - Bjerge, Kalundborg.

Kl. 14.25 blev der anmeldt et indbrud på Solsiden, sket mellem torsdag den 24. april og torsdag den 8. maj kl. 14.30. Det kunne ikke konstateres, hvordan gerningsmanden har skaffet sig adgang til stedet. Der er stjålet to PC´ere et TV, to højttalere, en lædersofa, stole m.v.

Mistænkeligt forhold - Holbæk.

Kl. 19 blev en aluminiumskuffert fundet i et tog. Der var ingen ejermand til kufferten. Det blev besluttet, at man skulle tilkalde EOD - militærets sprængningseksperter - for at fjerne kufferten, da man ikke kunne udelukke, at det var en bombe. Tog og perron blev afspærret og kl. 23.04 blev det konstateret efter sprængning af kufferten, at den indeholdt uskadeligt elektronisk udstyr. Ejeren af kufferten kendes stadig ikke. Afspærringen blev ophævet igen kl. 23.24.

Anholdelse - Odsherred.

Kl. 20.28 fik politiet en anmeldelse om et indbrud i et redskabsskur på Klokkelyngvej på Overby Lyng, Sjællands Odde. Et vidne havde aflæst et registreringsnummer på en bil og kl. 20.38 blev bilen set af en politipatrulje på Kirkeåsvejen. Føreren af bilen viste sig at være en særdeles god kending hos Holbæk politi, en 32-årig mand fra Hørve, der udover at blive sigtet for indbrud også sigtes for spirituskørsel og kørsel i frakendelsestiden. Den 32-årige forventes fremstillet i grundlovsforhør i løbet af fredagen.

Indbrud i forretning - Holbæk.

Kl. 00.01 blev der anmeldt om et indbrud i Kirkens Korshær, sket lige før anmeldelsen. En ung gerningsmand var set kørende fra stedet på en knallert.

Kl. 03.30 var politiet kaldt ud til en anmeldelse om slagsmål i Labæk. Til stede var en 21-årig mand fra Holbæk, der passede perfekt på signalementet fra indbruddet. Den 21-årige blev anholdt og sidder nu til afhøring hos politiet i Holbæk. Det forventes, at han løslades efter afhøring og vil senere få sagen afregnet ved kriminalretten.

Mistænkeligt forhold - Kalundborg.

Kl. 00.40 standsede en politipatrulje en hvid VW transporter, hvori sad to 24-årige fra Kalundborg. I bilen blev set to stk. 1000-liter tanke samt pumpe m.v. og der lugtede af dieselolie. Politiet kunne imidlertid ikke bevise, at de unge ville begå tyveri, hvorfor de fik lov at gå. Det er dog politiets opfattelse, at et dieseltyveri er forhindret ved politiets standsning af bilen i nat.