Hærværk for 100.000 kroner

I går var der smadrede ruder på Fuglebjerg Skole, og i dag er det Bavnehøjskolen i Dalby, der fortæller om hærværk for 100.000 kroner.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Smadrede ruder, ødelagte døre, brændte træpaneler og graffiti er bare noget af det, som Bavnehøj Skolen i Dalby bruger alt for lang tid og - ikke mindst - alt for mange penge på. Henover sommeren har skolen nemlig været udsat for hærværk gentagne gange.

- Når man sidder derhjemme søndag aften, så kan man ikke lade være med at tænke på, hvad man nu ser, når man møder på arbejde mandag morgen. Der er ikke meget, der kan overraske os mere, siger serviceleder på Bavnehøjskolen Hans Woetmann.

Ødelæggelserne i løbet af sommeren har indtil nu kostet skolen 100.000 kroner. Det går udover eleverne. Det er nemlig penge som ellers skulle bruges på alt fra bøger til lejrskoler. Skolens forsikring dækker ikke hærværk, hvis der ikke er stjålet noget samtidig.

- Jeg synes, at det er tarveligt og fejt, at nogen kan finde på det. Jeg forstår ikke, at de ikke bliver klogere, siger Hans Woetmann.