Uro i teltlejren i Næstved

Igen i nat har der været uro i teltlejren i Næstved. Her kom en gruppe asylansøgere op at toppes. En person er anholdt.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Lokalpolitiet i Næstved måtte natten til fredag sende to patruljer ud til teltlejren i Næstved. Her var en gruppe asylansøgere endt i et slagsmål, som politiet måtte stoppe.  Politiet endte med at anholde én person, som de har afhørt her til formiddag.

- Vi tog en person med på stationen, og vi kunne først afhøre ham her til formiddag, fordi han var meget beruset, siger Peter Haslund fra Næstved Politi.

Politiet vil nu lade sagen overgå til Udlændingestyrelsen, der så skal afgøre, hvad der skal ske med asylansøgeren. Politiet har ikke valgt at sigte ham.

Ikke første gang

Det er ikke første gang, at TV ØST kan berette om uro i teltlejren. I løbet af de seneste par måneder, har der været en del episoder, og politiet har måttet rykke ud til lejren flere gange og foretage anholdelser.

Politiet kan ikke fortælle noget om, hvorfor der ofte opstår uro i lejren.

- Vi ved ikke, hvad der sker, men når man er så mange mennesker samlet på et sted, så er det svært at undgå, tror jeg, siger Peter Haslund.  

Politiet understreger over for TV ØST, at der ikke er grund til at føle sig utryg, selvom man bor i nærheden af teltlejren.