Udviklingshæmmede arrangerer støttekoncert for ukrainere

Klub Næstved afholder støttekoncert den 23. marts. Formålet er at samle penge ind til Inclusion Europe, som støtter mennesker med handicap.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Krigen i Ukraine rammer mange mennesker.

Det gælder også dem med handicaps. Situationen berører de udviklingshæmmede brugere af Klub Næstved meget, og derfor er de nu i gang med at arrangere en støttekoncert den 23. marts.

Formålet er at samle penge ind til en organisation, som hjælper netop udviklingshæmmede i Ukraine.

Læs også
Frivillige strømmer til for at hjælpe ukrainske flygtninge
Læs også
Frivillige strømmer til for at hjælpe ukrainske flygtninge

- Det er nogle familier, som ikke bare kan gøre ligesom alle andre. De kan ikke bare sidde i en kørestol eller have et dårligt ben og bare flygte, ligesom alle andre gør. De familier har svært ved at komme væk, og det er noget af det, vi gerne vil hjælpe med at sørge for, forklarer Isabel Nielsen, formand for Klub Næstved.

Brugerne af Klub Næstved har selv forskellige udviklingshandicap. Derfor har de valgt at donere pengene til foreningen Inclusion Europe, som støtter mennesker med lignende handicap og deres familier i Ukraine.

- Så får de mad for de penge, vi donerer, og de får drikkevarer og hygiejneting og sådan nogle forskellige ting til de udviklingshæmmede og folk med handicap.

Billetten koster 200 kroner. Alle pengene går ubeskåret til Inclusion Europe.

Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.Nyhedsoverblik