Trampolinspringer opfører sit livs serie og vinder guld

Benjamin Kjær fra Næstved sprang i dag sit livs serie, og vandt dermed DM-guld i Odense.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Ved DM i trampolinspring i dag lavede 17-årige Benjamin Kjær en serie, der indeholdt tre tripelspring, og den sikrede ham titlen som Danmarksmester i trampolinspring.

- Det gik super godt. Jeg var presset da min ven gik op og lavede sit livs præstation, men så tænkte jeg, at så måtte jeg jo også gå op og lave mit livs øvelse og bevise, at jeg er danmarks bedste, sagde Benjamin Kjær fem minutter efter medaljeoverrækkelsen.

- Jeg lavede den sværeste serie, jeg kan, som indeholder tre tripelspring (tre saltomortaler i ét hop, red.), fortæller Benjamin Kjær.

Vil være en af de bedste i verden

Men det 17-årige stortalent vil have meget mere, og han er lige nu det bedste danske bud på at blive en verdensstjerne inden for sporten.

​- Jeg håber selvfølgelig at kunne blive endnu bedre, så jeg kan komme op og konkurrere med de alle bedste i verden, siger Benjamin Kjær.

Og spørger man træneren, er det 17-årige trampolintalent godt på vej.

- Han ligger bare på et højere plan end de andre, og han har en god konkurrencepsyke, fortæller Bo Tureby.

Benjamin Kjær springer til daglig hos Haslev HTT, og udover Benjamin Kjær fik Haslev HTT trampolinspringere Vanessa Rae Smith en andenplads og Sara Lindahl en tredjeplads. Lucas Cheung også fra Haslev TT vandt bronze i den individuelle konkurrence. Og sammen med sin synkronmakker, Mathias Højby fra Greve, vandt de guld. Alexander Lundgren og Joah Cheung fra Haslev HTT kom på en flot fjerdeplads i synkron sammen.