¨

Strid om Kalbyrisvej

Foto: TV ØST

Skal Kalbyrisvej ved Næstved genåbnes, eller skal vejen forblive lukket? Det er det helt store spørgsmål. I fire år har Poul Otto Hansen kæmpet for vejen.

Kalbyrisvej blev lukket tilbage i 2011. Lige siden har Poul Otto Hansen kæmpet for at få vejen genåbnet. Lige nu skal han køre en omvej på omkring syv kilometer for at komme til Næstved. Og det er han godt træt af.

Nu ser det ud til, at der er medvind i sagen for Poul Otto Hansen. Byrådet i Næstved Kommune tager tirsdag sagen op på et byrådsmøde, hvor de afgør, om vejen skal forblive lukket eller genåbnes.

- Det kan vi kun være glade for. Vi har jo arbejdet meget for det, siger Poul Otte Hansen, det er beboer i området.

Men det er ikke alle, der deler Poul Otto Hansens glæde. Palle Rosendal har sammen med nogle naboer startet en underskriftindsamling mod genåbningen af vejen.

- Vi synes ikke, at området kan klare den trafik, der var førhen. Vi var glade for, at der i næsten fire år ikke har været den belastning, der plejer at være. Det har været dejligt, siger Palle Rosendal, beboer.

Inden byrådsmødet tirsdag vil Palle Rosendal aflevere underskrifterne til Carsten Rasmussen (Soc.Dem.), der er borgmester i Næstved.

02:19 Luk video

 

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App