Spinkel gerningsmand væltede indehaver omkuld i røveri

Politiet leder her til aften efter en røver, som stjal kassebeholdningen fra en lille købmand i landsbyen Snesere ved Tappernøje.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Det er endnu ikke lykkedes politiet at finde frem til den mand, som torsdag eftermiddag stak af med omsætningen efter et røveri fra en købmand på Brøderupvej i Snesere.

Manden, som beskrives som 25-30 år gammel, gik ind i butikken og fandt først noget chokolade og en sodavand. Herefter gik han dog pludseligt bag disken i forretningen:

- Han går om bag disken og vælter indehaveren omkuld, hvorefter han forsyner sig med kontanter fra kasseapparatet, fortæller vagtchef Ole Christoffersen.

Ifølge vagtchefen forsvandt manden hurtigt ud af købmanden og de ved ikke, om han stak af til fods eller i et køretøj. Politiet har blandt andet eftersøgt manden ved hjælp fra en hundepatrulje, men endnu uden held.

- Hvis nogen ude i den lille landsby har set eller hørt noget, vil vi selvfølgelig meget gerne høre fra dem, siger Ole Christoffersen.

Gerningsmanden skulle eftersigende være omkring 180-185 cm høj, spinkel af bygning, iført en blå dynejakke med hætte samt sorte bukser. Manden var maskeret over næse og mund.