¨

Rockerboss skyldig: Tilrettelagde drabsforsøg på bandemedlem

00:31

VIDEO: Politiet var talstærkt til stede efter skudattentatet i Næstved den 13. november 2017.

En 35-årig tidligere Bandidos-præsident er kendt skyldig i at tilrettelægge et drabsforsøg i Næstved.

Den 35-årige tidligere præsident for Bandidos MC Westside i Næstved er kendt skyldig i at tilrettelægge et drabsforsøg på en 25-årig hashsælger i Næstved. Det har retten i Næstved i dag slået fast. 

Den tidligere præsident var i marts i retten i samme sag. Her blev sagen imidlertid afvist, fordi retten ikke mente, at anklagemyndigheden havde beskrevet tydeligt nok, hvad hvad eks-præsidentens rolle i drabsforsøget var.

Under retssagen i marts erkendte anklagemyndigheden, at de ikke er i stand til at bevise, at den 35-årige tidligere Bandidos-præsident opholdt sig i lejligheden på Østre Ringvej, da der blev skudt mod den konkurrerende hashhandler.

Derfor foreslog anklager Mariam Khalil, at tiltalen mod den 35-årige mand fra et velhaverkvarter i Næstved i stedet blev ændret til, at han havde opfordret og foranlediget til drabsforsøget.

Skudt seks gange - hund døde

Da sagen kørte i marts måned, blev et 27-årigt prøvemedlem af Bandidos dømt skyldig og idømt 12 års fængsel for drabsforsøg mod den 25-årig mand, der natten til den 13. november 2017 blev skudt seks gange i sin lejlighed på Østre Ringvej i Næstved.

Ifølge anklageskriftet blev den 25-årige mand, som var hashsælger med tilknytning til Satudarah, skudt i ben, arme og mave. Det bragte hans liv i overhængende fare. Manden overlevede - men hans hund døde efter at være blevet skudt fire gange på klos hold. 

VIDEO: Der var stort politiopbud i Næstved, da den 25-årige i 2017 blev skudt seks gange i arme, ben og mave:

00:31 Luk video
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App