¨

Rockerborg er stadig forbudt område

Foto: TV ØST

Politiet forlænger endnu engang forbuddet mod at komme i rockerborgen på Præstøvej i Næstved.

For fjerde gang forlænger Sydsjællands og Lolland-Falsters Politiforbuddet mod at komme i rockerborgen på Præstøvej i Næstved. Det skriver politikredsen i en pressemeddelelse.

Forbuddet blev første gang udstedet 23. oktober, og nu er det altså blevet forlænget i yderligere en uge frem til 27. november.

Akut konflikt

Baggrunden for at forbyde adgang til Præstøvej 6b i Næstved er en akut, lokal konflikt mellem Bandidos og Westside Nation, der tidligere har været tilknyttet Bandidos, men som nu er brudt ud. Westside Nation er derfor i ”bad standing” hos Bandidos.

På baggrund af politiets efterforskninger og systematisk indsamlinger af oplysninger i relation til bande- og rockermiljøet, har politiet vurderet, at der er risiko for et angreb på adressen Præstøvej 6b, hvor Westside Nation har til huse. Adressen er placeret i et tæt bebygget boligområde centralt i Næstved.

Brande forstærker risikoen

Det seneste forbud, der blev givet den 13. november, udløber i dag. Det er imidlertid politiets vurdering, at der fortsat er stor risiko for voldelige angreb mod klubhuset på Præstøvej 6B, og derfor forlænges forbuddet i yderligere syv dage til og med den 27. november 2013.

-  I vores vurdering af den aktuelle situation har vi selvfølgelig også lagt vægt på, at der i nat har været en brand i Bandidos’ klubhus i Kvistgaard ved Helsingør. Sammenholdt med tidligere lignende brande blandt andet i Haslev kan vi ikke udelukke, at der kan være en forbindelse mellem brandene og den igangværende konflikt, siger politiinspektør Flemming Madsen.

Forbuddet er udstedt i medfør af lov om forbud mod ophold på bestemte ejendomme (”Rockerloven”).

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App