¨

Ridepige udelukket fra EM efter mors svindel

Foto: TV ØST

Lokal ridepige er blevet nægtet at deltage i ridekonkurrencer det næste år på grund af svindel med resultater.

Det store ridetalent Caroline Regitze Jensen fra Næstved kan vinke farvel til ridekonkurrencer og stævner det næste år. Hun er blevet idømt et års karantæne for snyd med rideresultater. Det skriver Sjællandske.

I foråret 2011 var ridepigen til international start i ridedisciplinen military, men da hun i begge de opstillede klasser blev diskvalificeret i terrænet, stillede holdkaptajnen som krav, at hun som minimum skulle gennemføre to nationale starter i military uden fejl i terrænet, før hun igen kunne komme i betragtning til internationale stævner. Det er disse to resultatlister, som ridepigens mor, Elisabeth Richard Jensen, ifølge Dansk Ride Forbund, har svindlet med.

Da Sjællandske ringer til Caroline Regitze Jensen for at få en kommentar til afgørelsen, har hun endnu ikke set Dansk Ride Forbunds afgørelse, og hun er derfor uvidende om den hårde straf.
Hendes mor, Elisabeth Richard Jensen, erkender dog, at hun har snydt med resultaterne, men begrunder det med, at hun er meget uenig i, at Dansk Ride Forbund bremser datterens mulighed for at ride internationale stævner.

Ud over datterens karantæne idømmes moderen en bøde på 1.000 kroner, samt karantæne på to år fra 15. juli 2012, hvor hun ikke må deltage i ridestævner eller hjælpe sin datter eller andre til ridestævner i karantæneperioden.

- Jeg er helt blank, eftersom jeg ikke har set afgørelsen endnu.

Jeg har en lang sag kørende med Dansk Ride Forbund, men jeg har slet ikke set det som en mulig konsekvens, eftersom min datter er mindreårig og har været på landsholdet i fire år, siger en tydeligt rystet Elisabeth Richard Jensen til Sjællandske.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App