¨

Restauranter i Næstved står for billig mad i julemåneden

19 steder i Næstved kan kunder købe take away til 50 kroner i december. Foto: TV ØST

Flere restauranter i Næstved er med i en kampagne, hvor kunder kan tage måltider med hjem til en billig penge.

Julemåneden er for mange en travl tid på året, og midt i gaveræs og juleknas kan det godt knibe med at nå at købe ind og lave mad. Men der er hjælp at hente for de travle, der samtidig vil spare lidt penge i en dyr måned.

For første gang sender 19 restauranter i Næstved en kampagne i luften, hvor kunder kan købe et måltid take away for en flad 50’er. For flere restauranter betyder det, at de skærer 70 procent af prisen på take away-menuerne i hele december. 

Vi håber, vi kan tiltrække lidt kunder, som så også vælger at komme hos os i januar måned. 

Xin Wang, ejer, Lunch Time Pizza & Kiosk

Lunch Time Pizza & Kiosk på Nygårdsvej i Næstved er en af de 19 restauranter, der er med i kampagnen. Her kan man vælge mellem fem forskellige slags familiepizzaer til 50 kroner stykket. Indtil nu har de langet otte-ti af menuerne over disken per dag i december, fortæller restaurant-ejer Xin Wang:

- Vi håber, vi kan tiltrække lidt flere kunder, som så også vælger at komme hos os i januar måned. 

Hos Bali Café i Riddergade kan ejer Arif Bali mærke, at deres tilbud - her en bagelmenu - lokker flere kunder til. Caféen er ny, så det betyder meget, at folk får øje på den. 

- Kunderne vil gerne have noget nyt og samtidig spare lidt penge, siger Arif Bali.  

Eksotisk december

Restauranternes tilbud spænder vidt fra det danske, italienske, indiske, japanske, amerikanske og thailandske køkken - så julemånedens mad kan få et mere eksotisk præg end risengrød og rødkål. 

Take Away Tour, som kampagnen er opkaldt, er lavet i samarbejde med den landsdækkende take away-portal Hungry.dk. 

Et af målene er netop at sætte fokus på, at de enkelte byer har mange forskellige slags take away at byde på, siger Timmy Lind, der er marketingansvarlig i Hungry.dk. 

- Vi kan se, at kunderne prøver flere forskellige retter af, så man tør godt tage chancen og prøve noget nyt, når et måltid kun koster 50 kroner. 

Tretten byer i Danmark har hver fået deres særskilte måned, og i december er det altså Næstveds tur til at sælge take away til en 50'er. Her kan du se de 19 restauranter, der med i kampagnen

Senere på måneden præsenterer Hungry.dk en hitliste over hvilke måltider, der hitter allermest i Næstved lige nu.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App