Regnvand oversvømmer sommerhusområde

Der er faldet så meget regn, at en del af tilkørselsvejen til sommerhusområdet på Enø er oversvømmet.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

En større mængde regnvand på markerne ved Gerbredgårdsvej/Grønningen på Enø har oversvømmet en del af tilkørselsvejen til sommerhusområdet. Beboere og besøgende må derfor finde andre veje for at komme ind i området. Det skriver Media Næstved.

De store regnmængder, der i den senere tid er faldet, truer med helt at ødelægge grusvejen, som fører op til sommerhusene på Grønningen. Et ellers nylagt dræn på marken kan ikke hamle op med de store vandmængder, som har hobet sig op i den lave ende af marken.

Store huller i vejen

Bilerne kan kun med forsigtighed passere det oversvømmede stykke af vejen, men underlaget er kørt op og har forårsaget store huller i kørebanen. Parkeringspladserne, som hører til sommerhusene, ligger lige ud til marken. De fleste er totalt under vand og underminerede og kan ikke bruges, før vandet har trukket sig tilbage.

Flere af husene har ingen p-pladser tilknyttet på selve grunden, og beboerne må derfor finde plads til deres biler andre steder i området med risiko for at sidde fast i de bløde rabatter.

Vejrudsigten lover mere regn de næste dage, så med mere vand i udsigt er flere af sommerhusene i området i stor fare for at blive oversvømmet, hvis vandet på marken stiger yderligere.

oversvoemmelse_enoe.jpg
Foto: Preben Madsen/Media Næstved