¨

Politiet efterlyser 13-årige Betina fra Næstved

Foto: TV ØST

13-årige Betina Skovby Andersen fra Næstved efterlyses fredag formiddag af Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi. Hun er sidst set onsdag eftermiddag.

OPDATRING: Betina Skovby Andersen er lørdag ved middagstid blevet genforenet med sin mor.

Læs også: 13-årige Betina er kommet hjem

Politiet efterlyser fredag formiddag en 13-årig pige fra Næstved.

Den forsvundne pige, Betina Skovby Andersen, forlod Kildemarksskolen, hvor hun går til daglig, onsdag omkring klokken 16.30 og gik i retning af Næstved Banegård med en cirka 20-årig mand. Siden da har familien ikke haft kontakt til hende.

Det formodes, at pigen har taget toget, men hvortil ved hverken politiet eller pårørende. Derfor hører politiet gerne fra folk, der kan have set hende, eller som ved, hvor hun opholder sig.

Bekymrede forældre

Forældrene til den 13-årige pige er bekymrede for deres datter. Derfor har de begge valgt at efterlyse hende på Facebook.

- Jeg er virkelig chokeret og bange for, hvad der kan være sket, og derfor har vi selvfølgelig selv nævnt det i opslag på vores egne profiler, siger Stine Jensen, der er mor til Betina. 

Betina beskrives som:

  • 150-155 cm høj
  • Almindelig af bygning
  • Lys i huden og skulderlangt lysbrunt hår
  • Hun var iført blå leggins, sorte Puma sneakers, sort nylonvindjakke med sort/hvide ribkanter og har muligvis en blå kasket på
  • Hun bar på en blå og pink rygsæk (skoletaske) og en sort nylonsportstaske

Da Betina Skovby Andersen er 13 år og dermed mindreårig, gør politiet opmærksom på, at det er ulovligt at have hende boende uden forældrenes tilladelse.

Har du oplysning i sagen, hører Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi gerne fra dig på telefon 1-1-4.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App