Politi efterlyser vidner til vanvidskørsel - kørte i sort Audi

Politiet beder om hjælp til at finde vanvidsbilist, der har foretaget flere hasarderede overhalinger, så flere modkørende bilister måtte undvige.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Politiet jagter en vanvidsbilist og beder nu offentligheden om hjælp, efter de har modtaget en anmeldelse om vanvidskørsel og chikanekørsel.

Politiet søger vidner til episoden, der skete tirsdag den 19. maj klokken 12.20 på landevejen mellem Vordingborg og Næstved (Næstvedvej) ved Sallerup tanken.

quote Flere bilister måtte køre i rabetten for at undvige ham, fordi han kører i modsatte færdselsretning

Mads Justesen, sekretariatsleder fra politiet i Næstved

Det drejer sig om en vanvidsbilist, som har foretaget flere hasarderede overhalinger af en lastbil, herunder venstre om helleanlæg ved Sallerup tanken, så flere modkørende bilister har set sig nødsaget til at undvige for at undgå sammenstød.  

- Lastbilchaufføren fortæller, at der er flere bilister, som måtte køre i rabatten for at undvige ham, fordi han kører i modsatte færdselsretning, siger Mads Justesen, sekretariatsleder fra politiet i Næstved.

Politiet søger vidner

Bilisten kørte i en sort Audi A4 fra 2005.

Politiet ønsker derfor kontakt til eventuelle vidner, der har overværet episoden.

- Vores sidste mulighed er at bede offentligheden om hjælp. Lastbilchaufføren, der bliver overhalet, siger, at der var mange bilister på pågældende tidspunkt, så der må være nogle, der har bemærket noget, siger Mads Justesen.

Henvendelse i sagen kan ske til politiet på 1-1-4.