Pædagoghund nappede elev

Tre drenge fra 5. klasse på Karrebæk Skolen fik sig en ubehagelig oplevelse; deres leg med pædagoghunden udviklede sig til en tur på skadestuen.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

En ellers så hyggelig pinde-leg udviklede sig til en grim oplevelse for tre drenge i 5. klasse på Karrebæk Skolen i Karrebæksminde, da hunden nappede dem. Den ene dreng endte på skadestuen, da han skulle have en stivkrampeindsprøjtning. Den anden fik, ifølge forældrene, et rødt mærke på bagdelen, og den tredje blev kun nappet i trøjen.

Det skriver Sjællandske i dag.

De tre drenge havde fået love til at låne schæferhunden, der ellers fungerer som pædagoghund for 21 børn fra specialafdelingen på Karrebæk Skolen. Og det ærgrer skolelederen, at det skulle ende sådan, fordi ordningen ellers har fungeret rigtigt godt.

- Det er mit ansvar. Vi har ikke levet op til vores ansvar, så det er stoppet nu, siger skoleder Jørn Klemmesen til Sjællandske.

Der har aldrig været problemer med schæferhuden før, og de fleste børn kender hunden, og føler sig trygge ved den.

Ordningen stopper nu

Det er en pædagog fra skolen, der ejer hunden, og skolen har så fået lov til at låne den til eleverne fra specialafdelingen. Hunden er kommet på skolen to gange om ugen i en længere periode.

- Det har vi været glade for. Vi kunne se, det havde en effekt på børnene. Det var en rigtig god ordning, siger Jørn Klemmesen til Sjællandske.   

Men fordi hunden blev lidt for ivrig, da de tre drenge legede med den, så er skolen blevet nødt til at stoppe ordningen. Skolen har valgt at trække tilladelsen tilbage, for at undgå lignende situationer i fremtiden.