Otte-årige tvillinger med fart på: Mads og Christian er gokart-mestre

Tvillingebrødrene Mads og Christian Scheel fra Næstved vandt i weekenden både første og andenpladsen i gokartløbet Dansk Super Kart - og det i en alder af bare otte år.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

De fleste forældre til otte-årige vil nok mene, at der er ganske meget krudt i deres børn. Men i en familie fra Næstved går det lidt stærkere end hos de fleste.

Tvillingebrødrene Mads og Christian Scheel kører nemlig gokart, og det er de så dygtige til, at de vandt både guld og sølv i weekenden.

- Det var rigtig fedt, fordi vi begge kom på podiet, som jeg havde håbet. Det var bare så godt, siger Mads Scheel til TV ØST.

Brødrene har deltaget i løbsserien Dansk Super Kart i aldersgruppen 8 til 11 år. Et løb, som er det ypperste inden for motorsport for børn og strækker sig over i alt fire weekender.

Fedt at stå på podiet

Efter løb i både Thy, Vojens, Vordingborg og Roskilde kunne de to brødre drøne selvsikkert i mål og derefter hoppe en tur på podiet. Noget, som glædede Christian Scheel, der kunne løfte vindertrofæet.

- Det er fedt at stå på podiet og se, at alle tager billeder af os, lyder det fra den stolte otte-årige.

Bruger alle weekender

Tvillingebrødrene har været bidt af gokartsporten siden de var fire år gamle, og siden har sporten fyldt meget hos familien fra Næstved.

- Vi bruger al vores tid på det. Alle weekender bliver brugt på det - men vi hygger os, så det er fantastisk, fortæller tvillingernes mor, Karen Drejer, til TV ØST.

Derfor var hun også ekstra spændt i weekenden.

- Det er jo fantastisk og samtidig forfærdeligt, for man er vanvittig nervøs i løbet af sådan en weekend. Så i dag trækker vi vejret rigtig godt og grundigt ned i maven, siger den lettede mor.