¨

Næstveds topscorer forlænger

Foto: TV ØST

Karsten Jensen har valgt at forlænge sin kontrakt med Næstved Boldklub. Derfor vil han forblive i den grønne trøje i den kommende halvsæson.

Selvom Karsten Jensen efterhånden har rundet de 36 år, så er målnæsen der stadig. Han er i efteråret Næstveds topscorer med syv mål og derfor har klubben forlænget hans kontrakt i foråret. Det skriver Sjællandske.


- Jeg har haft overvejelser i forhold til den rolle, som klubben kunne tilbyde mig. Der har været dage, hvor jeg har tænkt grundigt over fremtiden, men i den sidste endem, så har jeg ænkt grundigt over fremtiden, men i den sidste ende, så har jeg stadig så meget lyst til at spille, at jeg ikke var i tvivl, da jeg tog beslutningen om at forlænge, siger Karsten Jensen til Sjællandske.


 


Målet er mere spilletid


Karsten Jensen har klare mål for foråret. Både når det gælder det perosnlige plan, men også for de kollektive målsætninger.


- Vi går efter at rykke op. Jeg er sikker på, at de andre hold kommer til at smide point, så det handler om, at vi hele tiden skal være klar på næste kamp, så vi minimerert antallet af tabte point, Siger Karsten Jensen.


Selvom Karsten Jensen gerne vil have mere spilletid, forstår han godt klubbens ambitioner med de yngre spillere.


- Rent personligt har en ambition om at være med omkring startopstillingen. Jeg vil gerne have flere minutter på banen, end det var tilfældet i efterårssæsonen. Jeg har dog også forståelse for klubbens ambition om at give de unge chancen, men jeg synes omvendt også, at vi ældre spillere er trådt i karakter på vigtige tidspunkter i efteråre, siger Karsten Jensen.


I Næstved Boldklub begynder året første træning den 23. januar.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App