Næstved vinder i Vejle

Næstved vandt i 1. divisions sæsonpremiere mod Vejle.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Det var et hold, der stadig kæmper om at rykke op i den bedste liga, som Næstved søndag skulle op i mod.

Næstved derimod lå inden kampen på en tredje sidste-plads i tabellen. En nedrykning truer dog ikke om hjørnet, da FC Vestsjællands ved deres konkurs har sat sig på den plads.

Det kunne derfor ligne en kamp, hvor Vejle havde mest at spille for. Selvom første bold i nettet også kommer fra en Vejle-spiller, så er det et mål i Næstveds favør.

Efter 20 minutter bliver Vejles Daniel Norouzi nemlig noteret for et selvmål. Den føring holder Næstved frem til pausen.

Efter pausen har Vejle held i afslutningerne i den rigtige ende af banen. Christian Sivebæk udligner i kampens 53. minut.

Stefan Nygaard Hansen svinger dog føringen tilbage til Næstved, da han kun ni minutter efter sætter kampen på 1-2.