¨

Næstved Revyen: Billetter bliver revet væk

Årets skuespillere Foto: Næstved Revyen

For niende år i træk ser det ud til at Næstved Revyen kan melde alt udsolgt. Tusind billetter blev revet væk på første dag.

Det er en traditionsrig revy, der i slutningen af januar kan blænde op for dette års forestilling. Siden 1989 har der været revy i Næstved, og for niende år i træk ser det ud til, at de snart kan melde alt udsolgt.

- Billetterne blev sat til salg i onsdags, og i morges var der 56 stykker tilbage. Så det ser ud til, at vi holder niveauet, siger Søren Nedergaard, der er revyleder.

- Der er knald på dag et

I alt er der plads til helt nøjagtigt 1156 personer til de otte forestillinger. De 1000 billetter var allerede solgt den første dag.

- De seneste år er det gået hurtigt. Der er knald på dag et. Og man er jo altid spændt og ydmyg, men det ser ud til, at forventningerne er indfriet, siger Søren Nedergaard

Højt niveau og gode omgivelser

Revylederen tog over det år, hvor billetsalget tog fart. Og han mener, at der er flere ting, der gør, at publikum vælger at tage til Næstved.

- Jeg synes, at sceneholdet har et højt niveaeu. Vi har gode omgivelser og en god stemning, og så også fornuftige priser, mener han.

Næstved Revyen har premiere på årets forestilling den 27. januar. 

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App