¨

Næstved Kommune anskaffer nu 25 nye par varme hænder

03:24

Næstved Kommune har givet ældre- og dementområdet i Næstved en økonomisk håndsrækning på 15 millioner kroner. Det betyder konkret, at der kommer 25 ansættelser i området, og så får borgerne 1,5 times mere omsorg om ugen.

Næstved Kommune bruger nu pengene fra ”værdighedsmilliard” på at skaffe flere varme hænder. Det bliver til 25 nye stillinger til demensafsnittene.

I Næstved Kommune bliver de lovede penge fra blandt andet ”værdighedsmilliarden” nu til varme hænder. Kommunen er i gang med at ansætte 25 nye medarbejdere til ældre- og demensområdet.  

Det skriver Sjællandske.

Det kom frem ved et debatmøde, som blev afholdt på plejecentret Symfonien onsdag.

Ifølge avisen har Næstved Kommune sparet på ældre- og demensområdet. Men i januar indså kommunen, at de var gået for langt. I den forbindelse valgte de at give 15 millioner kroner til områderne.

Her blev en del af pengene finansieret af Dansk Folkepartis såkaldte ”værdighedsmilliard”, som blev vedtaget med finansloven sidste år. Her er de ti millioner mærket på flere varme hænder på demensafsnittene.

Derfor har Næstved Kommune taget hul på ansættelserne af 25 nye medarbejdere. Det er planen, at de skal deles ud på kommunens forskellige demensafdelinger. 

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App