Mergelgravs-drabet stadig uopklaret

I april blev liget af 34-årige Jonathan Holst fundet i en mergelgrav i Herlufmagle ved Næstved. Politiet mangler stadig gennembrud i sagen.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Det er mere end otte måneder siden, liget af den 34-årige Jonathan Holst blev fundet i en mergelgrav ved Næstved. Dengang kunne politiet hurtigt bekræfte, at Jonathan Holst var blevet dræbt af skud, og derefter efterladt i mergelgraven bagbundet på hænder og fødder. Men politiet er stadig på bar bund i sagen, og mangler stadig at finde gerningsmanden og et gerningssted.

Det skriver Ekstra Bladet.

LÆS OGSÅ: Politi: Mand i mergelgrav blev skudt

Den 25. januar blev Jonathan Holst meldt savnet, og tre måneder senere blev han fundet i en mergelgrav.

- Der er desværre ikke så meget nyt i sagen. Vi efterforsker den stadig på fuldt tryk, men der er ikke et konkret gennembrud endnu, siger Søren Ravn, der er vicepolitiinspektør ved Sydsjællands – og Lollands-Falsters Politi, til Ekstra Bladet.

Politiet har endnu ikke fundet ud af, hvor den 34-årige mand blev dræbt, og uden et gerningssted kan det være svært at fastlægge, hvad der er sket, uddyber Søren Ravn til Ekstra Bladet. 

LÆS OGSÅ: Dræbt mergelgravsoffer mistede hash for 250.000 kroner

Dom i hashsag

I efteråret 2014 fik Jonathan Holst en dom for at køre rundt med 4,7 kilo hash. Dengang fik han fem måneders ubetinget fængsel.

Efter fundet af Jonathan Holst begyndte rygterne hurtigt at svirre om, hvorvidt drabet havde noget at gøre med en hashsag, og at han skyldte penge til nogen i hashmiljøet, men dette vil og kan politiet stadig ikke bekræfte.

- Vi har selvfølgelig hørt, at han skulle have skyldt nogle penge, som muligvis kunne være motivet, men det et ikke noget, som har ført til en konkret mistanke, siger Søren Ravn til Ekstra Bladet.