Melding om mulig drukneulykke ved Karrebæksminde

Sydsjælland og Lollands-Falsters Politi fik en anmeldelse om en mulig drukneulykke ved Karrebæksminde søndag aften. Beredskabet fandt dog ingen i vandet.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Søndag aften fik Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi en anmeldelse fra en borger, der havde set noget flyde i vandet ved Karrebæksminde. Ifølge vagtchefen blev det meldt som en mulig drukneulykke, og derfor var beredskabet ude for at afsøge området. 

I anmeldelsen fremgik det, at der var set "noget rødt", som muligvis kunne være en beklædningsgenstand. Men beredskabet fandt ifølge vagchefen ikke noget ved eftersøgningen. 

Læs også
Politiet om forsvundet kvinde: - Mulighederne er ved at være udtømte
Læs også
Politiet om forsvundet kvinde: - Mulighederne er ved at være udtømte

I øjeblikket er den 73-årige Lise Lotte Petersen, der kommer fra netop Karrebæksminde, fortsat meldt savnet. Hun har været savnet siden mandag den 14. marts, hvor hun ikke kom hjem fra sin daglige gåtur. 

Beredskabet sendte en båd ud for at afsøge vandet ved Karrebæksminde søndag aften, hvor en borger havde set noget flyde i vandet. De fandt dog ikke noget eller nogen derude.
Beredskabet sendte en båd ud for at afsøge vandet ved Karrebæksminde søndag aften, hvor en borger havde set noget flyde i vandet. De fandt dog ikke noget eller nogen derude. Foto: Kenneth Grymen - 112news. dk

Siden har politiet søgt efter hende med både mandskab og hunde uden resultat, og lørdag foretog 85 frivillige i samarbejde med foreningen Missing People også en eftersøgning i Karrebæksminde. 

Signalement

Ifølge Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi fortsætter politiets eftersøgning med vandsøgningshunde i dag mandag. 

Lise Lotte var iført en mørkeblå annorak og grønne bukser, da hun forlod sit hjem til fods mandag.
Lise Lotte var iført en mørkeblå annorak og grønne bukser, da hun forlod sit hjem til fods mandag. Foto: Privatfoto /Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.