¨

Mand klippede armbånd af festivalgæster som falsk betjent

Carsten Andersen fra Midt- og Vestsjællands Politi fortæller, at den unge man fra Næstved ærgrer sig over det, han har gjort. Foto: Line Strand - TV ØST

25-årig mand har erkendt, at han på Roskilde Festival udgav sig for at være politi og tog armbånd fra gæster.

En ung mand fra Næstved er gået til bekendelse hos politiet og har fortalt, at han har udgivet sig for at være politimand på Roskilde Festival, hvor han visiterede ti gæster og klippede deres festivalarmbånd over.

Det fortæller Carsten Andersen, der er kommunikationsansvarlig ved Midt- og Vestsjællands Politi.

- Det er tilsyneladende begået i fuldskab. Og de armbånd, han har klippet af, er bare blevet smidt ud i skraldespanden – de er ikke blevet brugt til noget eller solgt igen. 

Ærgrer sig

- Så det har faktisk været helt nytteløst, det han har lavet, siger Carsten Andersen.

Den 25-årige mand udnyttede sin falske myndighed til at klippe festivalgæsternes armbånd over, hvorefter han gjorde de rigtige festivalvagter opmærksomme på ofrene. De armbåndsløse gæster blev derpå bortvist fra festivalen.

Politiet har sigtet den unge mand for på falsk vis at udgive sig for at være offentlig myndighed. Der er ligeledes mulighed for, at han vil blive sigtet for tyveri af armbånd, fortæller Carsten Andersen.

- Han bryder sig bestemt ikke om det, han har gjort. Han er ærgerlig over, at han har gjort, som han har gjort. Men så er det jo meget godt, at han fik erkendt sin brøde ved at henvende sig til os, lyder det.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App