Mand fængslet efter skudepisode i Næstved

Den mand, der fredag blev skudt i benet ved Næstved Stor-Center, er blevet fængslet i tre uger.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Fredag blev en psykisk uligevægtig mand skudt i benet ved Næstved Stor-Center, efter han havde truet adskillige mennesker med en kniv. Nu er manden blevet fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Næstved, hvor han blev idømt tre ugers fængsel.

Det skriver Sjællandske.

Manden nægtede at udtale sig ved grundlovsforhøret, der blev afholdt bag lukkede døre. Det skyldtes, at der stadig skal foretages en del vidneafhøringer i sagen.

Sagen bygger i høj grad på vidneforklaringer

Sagen vil ifølge avisen i høj grad komme til at bygge på vidneforklaringer og kun få tekniske beviser. Om anklagemyndigheden når at få et anklageskrift klar til 27. april er endnu uvist.

- Det tør jeg ikke sige, for jeg har ikke noget overblik over, hvor mange vidner der er i sagen. Men det er en hel del, siger anklager ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi Siw Olsen til avisen.

Den 49-årige er sigtet for trusler, forsøg på vold mod embedsmand i funktion og forsøg på grov vold. Hvis ikke sagen når at komme på plads inden 27. april, vil han i stedet sandsynligvis blive varetægtsfængslet i yderligere nogle uger.