Lottomillioner skal til Næstved

Lørdag blev der udklækket 10 nye millionærer i Næstved. I hvert fald samlet set. De heldige havde nemlig syv rigtige på deres fælles lottokupon og skal nu dele præmien på 7.463.648 kroner

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Lørdag var en god dag i Næstved. Særlig god for Allan Kristiansen. Han tjekkede, som sikkert mange andre, tallene for lørdagslotto. Og her kom han hurtigt op af stolen.

- Jeg tror jo ikke på det først, så jeg farer over på teksttv og ser, at det passer. Så bliver jeg glad, lyder det fra Allan Kristiansen om de minutter, hvor han opdager, at han er blevet millionær.

Der var nemlig syv rigtige på lottokuponen. Det udløser en gevinst på 7,5 million kroner. Men pengene er ikke Allan Kristiansens alene.

Millionerne skal fordeles

Vinderkuponen er nemlig købt som et anparts-system, hvor 10 personer har købt en lottokupon sammen. Det koster 132 kroner at være med. Kuponen blev købt hos Slikhjørnet i Næstved, som Allan Kristiansen ejer, og det er bestemt ikke første gang, kioskejeren selv spiller med. Men han ærgrer sig ikke over, at pengene skal deles. Tværtimod.

- Jeg synes, det er dejligt, at der er 10 personer, der får glæde af 750.000 kroner.

Men det er heller ikke første gang, der bliver solgt en vinderkupon hos Slikhjørnet. Det er nu anden gang på to et halvt år. Sidst lød gevinsten på 1 million kroner i KENO. Den statistik overrasker ikke Allan, der gerne løfter sløret for opskriften på succes, se med i videoen her:

Med to døtre på efterskole, er Allan Kristiansen ikke i tvivl om, at han finder noget at bruge pengene på.

Den store check vil blive overrakt af Dansk Tipstjeneste på onsdag.