¨

Læger til skadestuer i Roskilde og Næstved

Foto: TV ØST

Kommer du til skade med fingeren eller foden og bor i nærheden af Roskilde eller Næstved sygehuse, vil du fremover kunne få en læges vurdering af skaden her, fø

      I hvert fald hvis skaden sker inden for tidsrummet mellem kl. 12 og 22, og det er en »mindre skade«. Her vil der være én læge til stede på hver af de to skadestuer.
Det har alle 41 regionsrådsmedlemmer i Region Sjælland skrevet under på i budgetforliget for Region Sjælland for 2013, som alle seks partier i regionsrådet i går skrev under på.

      - Det har været afgørende for os, at der er en læge, der kan se på ortopædkirurgiske skader i det tidsrum, hvor der er mest behov for det, sagde Christian Wedell-Neergaard, formand for De Konservative, da de seks partiledere holdt pressemøde om budgettet.

      Regningen er otte millioner kroner.

      - Nu er det lykkedes at få en lægedækning på skadestuerne i Roskilde og Næstved, der lever op til det niveau, vi troede vi havde, sagde Jens Stenbæk (V).
Også Jorunn Bech (S), Knud Munksgaard (R) og Flemming Stenild (S) glædede sig over tiltaget, der er blevet en realitet på baggrund af kritik fra borgmestrene i såvel Roskilde og Næstved kommuner. Der undrede sig over, at borgerne skulle tage helt til henholdsvis Køge og Slagelse for at blive tilset for mindre skader.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App