Konkursramt bygmester har brændt alle bilag

Det ser flot ud. Men byggeriet på hjørnet af Akacievej og Stenskovvej i Fensmark ligger stille. Det har det gjort siden august 2008, hvor de sidste håndværkere forlod byggepladsen.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

12 boliger med et samlet areal på 1200 m2 skulle for længst være færdige. Foreløbig er kun de ni boliger færdiggjort efter næsten fire års arbejde.Manden bag hedder Preben Svendsen og firmaet hedder Træmannen.

Det blev erklæret konkurs i midten af december 2008 og tilbage står en lang række håndværkere, som Preben Svendsen gennem flere år har undladt at betale, skriver Sjællandske.

De føler sig rigtig godt og grundig snydt af entreprenøren.For Preben Svendsen har brændt alle bilagene. Det har han oplyst til skifteretten, forklarer kurator Claus N. Kristiansen fra Advodan i Slagelse.

- Han har oplyst til skifteretten, at han har brændt alle bilagene. Det har jeg ikke været udsat for før, siger kuratoren til avisen. Udover at det er en særpræget handling, er det også ulovligt. Derfor har boet indgivet en politianmeldelse for overtrædelse af loven om bogføringspligt. Ifølge kuratoren har den konkursramte bygherre forklaret i skifteretten, at han har gjort det bevidst. - Han havde udtalt noget med, at der ikke var nogen, der ville betale husleje for at opbevare bilagene,siger advokaten.

Claus N. Kristiansen oplyser, at byggeriet på Stenskovvej netop er sat på tvangsauktion, men at retten endnu ikke har berammet en dato.

Preben Svendsen har indgivet flere klager til skifteretten over Claus N. Kristiansen, dog uden at få medhold. Det er advokatens foreløbige indtryk, at byggeriet er belånt for mere end dets markedsværdi, oplyser han til Sjællandske.