By konkurrerer om at have det mest ekstreme julelys på huset

I Tappernøje dyster beboerne om at have det mest ekstreme julelys på deres huse. Årets vinder blev fundet torsdag aften.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

I Tappernøje på Sydsjælland går de meget op i deres julelys.

Her bliver der dystet om at have det mest ekstreme julelys på huset.

I år var det beboerne på Harevænget 43 i Tappernøje, der vandt konkurrencen, og TV2 ØST var med, da de fik den glædelige besked.

Se indslaget, hvor præmien overrækkes til vinderen her. Artiklen fortsætter under videoen.

TV2 ØST var med, da Charlotte Roest overraskede vinderne.

Vinderen får en gavekurv fra Fakta og et diplom, og det er en jury på fire personer, der udpeger huset med det mest ekstreme pynt.

Byrådsmedlem Charlotte Roest (S), der sidder i juryen forklarede, hvorfor det var Johnny Jonassen og hans familie, der skulle vinde konkurrencen.

- Han går fuldstændig amok. Han finder hele tiden på noget nyt. Han har bygget en brønd, og han har bygget en lille å, hvor der svømmer pingviner ned af, sagde Charlotte Roest.

Det er fjerde år i træk, konkurrencen afholdes i Tappernøje, og Charlotte Roest fortæller, at konkurrencen udspringer af en fejde mellem to bysbørn, der hver især mente, at de havde udsmykket deres huse flottest.

Artiklen fortsætter under billedet.

 
  Foto: Jesper Truelsen- TV2 ØST

Vinder: - Der gik lidt sport i det

Johnny Jonassen og hans familie blev ikke så overraskede, da det pludselig bankede på døren torsdag aften. De havde nemlig fulgt med på TV2 ØST, der sendte live fra Harevænget, da præmien skulle overrækkes.

Men selvom de havde set Charlotte Roest nærme sig deres hjem med præmien, så blev de meget glade for at modtage den.

Artiklen fortsætter under billedet.

 
  Foto: Jesper Truelsen- TV2 ØST

- Vi elsker julen i vores familie, og det har vi altid gjort, vi er opvokset med jul. Vi er julemennsker, fortalte Johnny Jonassen, der ikke ville tage hele æren for den flot pyntede have selv.  

- Det er ikke så meget mig, det er min kone der er kreativ på det område her. Jeg har fået lov at sætte stikkene i, sagde han.

Johnny Jonassen og hans familie har pyntet deres hus med lys i mange år, men da der nu bliver dystet om julepynteriet, har indkøbene af lysende genstande taget fart.  

Artiklen fortsætter under billedet.

 
  Foto: Jesper Truelsen - TV2 ØST

- Det har grebet lidt om sig, i starten der havde vi kun en lille smugle figurer og lidt lys og lidt, og så efterhånden, som der kom mere og mere, og så kom der en konkurrence, og så gik der lidt sport i det, siger vinderen.

Udover en præmie for det mest ekstreme julelys bliver der også uddelt priser til det mest kreative julelys og årets mest unikke.