¨

Konkurrencerytter mister opsparing

Lonnie Guldfrø har fået stjålet sin opsparing. Foto: TV ØST

Lonnie Guldfrø, der er på B-landsholdet i paradressur, har fået stjålet 30.000 kroner ved et indbrud.

Det var egentlig meningen, at Lonnie Guldfrø i nærmeste fremtid skulle købe en ny konkurrencehest.

- Min hest Catwalk er jo en ældre dame. Hun er 18 år, og hun kan ikke blive ved med at holde til det, siger Lonnie Guldfrø.

Men i sidste weekend fik indbrudstyve vendt op og ned på planerne for konkurrencerytteren, der er delvis lam i kroppen efter 13 blodpropper. Alt imens hun var til et internationalt stævne i Frankrig, brød ukendte gerningsmænd ind i hendes hjem i Agerup ved Næstved. Tyvene slap afsted med et fjernsyn, to PH lamper, smykker og en pengekasse, som Lonnie Guldfrø og hendes mand Mikkel har sparet op i de seneste fire år. Den indeholdt omkring 30.000 kroner.

- Jeg er vred på de banditter, der har stjålet pengene, men jeg er også vred på mig selv, fordi jeg jo godt kan se, at det er idiotisk, at vi har haft alle de penge herhjemme, siger Lonnie Guldfrø.

Hendes indboforsikring dækker muligvis en lille del af beløbet, men det er ikke nok til at realisere Lonnie Guldfrøs planer om en ny hest lige foreløbig.

- Vi har en større opsparing i banken, men det her betyder alligevel, at min drøm er blevet rykket mindst tre år frem i tiden, siger hun.

Hesten betyder alt

En hest betyder langt mere end bare medaljer og succes på ridebanen for Lonnie Guldfrø

- Den betyder, at jeg ikke sidder i kørestol i dag. Det er min fysioterapeut. Hvis jeg ikke havde træningen til hest, så ville jeg ikke være så godt gående, som jeg er. Måske ville jeg slet ikke kunne gå, siger hun.

To andre ryttere har nu taget initiativ til at samle penge ind til Lonnie Guldfrø. Du kan finde indsamlingen ved at klikke her.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App